DESPRE CONCURS

La Mega Image suntem mereu in cautarea ideilor noi si credem ca imaginatia ne poate duce oriunde, ceea ce ne indeamna sa sprijinim in continuare initiative mega creative.

Ideea de a le oferi clientilor nostri o sacosa reutilizabila si inedita i-a impins pe multi designeri sa ne suprinda cu propuneri originale. Insa astazi, mai mult ca oricand, credem ca a fi creativ inseamna, in primul rand, sa avem curajul de a vedea frumusetea in imperfectiuni. Vrem sa scoatem din anonimat rutina cumparaturilor zilnice printr-o noua colectie de sacose Mega Chic semnate de data aceasta de cei care exploreaza si isi extind zilnic teritoriul imaginatiei: copiii de pana in 12 ani.

E timpul sa desenam!
Mega Image ii provoaca pe copii sa isi imagineze prin desen cum va arata sacosa Mini Mega Chic by Mega Image.
Ai vazut-o peste tot in oras si acum e randul micutului tau sa intoarca privirile. Vrem ca propunerea lui sa prinda viata pentru a se regasi in noua colectie de sacose Mega Chic. Ce iti ramane de facut? Pregateste-i creioanele si masuta de desenat ca sa isi exerseze talentul. Iti dam un pont important: lasa-l sa greseasca!

Care este tema competitiei?

Transforma-i ideile celui mic in realitate si ajuta-l sa creeze cel mai inspirat desen, pe una dintre urmatoarele teme inspirate din universul Mega Image:

1. DISTRACTIE URBANA. Orasul e o oaza de distractie atunci cand esti cu prietenii buni si familia ta. Toate plimbarile, locurile, momentele si zambetele care ne fac fericiti merita sa fie impartasite.

2. BUCATARIOARA VESELA. O calatorie distractiva in lumea curiozitatilor si experientelor delicioase. Turta dulce, dulceturi care pisca limba, legume si fructe jucause si, de ce nu, mese reinventate pentru si mai multa bucurie.

3. PRIETENII NATURII. Mici exploratori ai fenomenelor naturii sau mici ecologisti care recicleaza si protejeaza plantele din instinct atunci cand se joaca afara. Sau, pur si simplu, vor tot timpul sa observe de foarte aproape natura.

Cum participi si mai ales cum castigi?

Lucrarea sau lucrarile semnate de copii trebuie incarcate in perioada 16 octombrie – 03 decembrie 2017 in format JPG SAU PNG, in conformitate cu regulamentul de concurs si impreuna cu formularul de inscriere. Fiecare desen inscris trebuie sa respecte tema aleasa si sa includa numele si varsta copilului care semneaza desenul.

Desenele pot fi create din orice fel de creioane colorate, acuarele, creta, pe hartie sau alte materiale pentru desenat. Fiecare copil este liber sa aleaga cum va crea desenul si sa dea curs imaginatiei fara limite.

Mecanismul de selectie a castigatorilor este format dintr-un proces de vot public (30% din rezultatul final) cumulat cu notele obtinute in urma deliberarii juriului competitiei (70% din rezultatul final). Juriul va nota fiecare lucrare inscrisa in concurs in functie de urmatoarele criterii:

- originalitatea si unicitatea ideii - nu ne dorim creatii copiate sau imagini preluate de pe net.
- respectarea temei - pentru ca ne dorim o sacosa care sa ne reprezinte.

Rezultatul final va departaja cele 3 desene castigatoare, cate unul pentru fiecare dintre cele 3 teme de concurs. Pregatirea desenelor finaliste pentru productie va fi facuta cu ajutorul unui ilustrator, care va reproduce fiecare lucrare pastrandu-i originalitatea. Desenele castigatoare vor deveni imaginea noii colectii de sacose MINI MEGA CHIC urmand a fi produse si prezente in toate magazinele Mega Image.

Mai mult, la final se va acorda si un premiu de popularitate, care consta in jucarii in valoare de 1000 lei.

Mult succes!